Hotel

HOTELdeBEAUTEL

HOTELdeBEAUTEL telt 4 kamers. eind 2017 komt daar nog een 5e kamer bij.

Elke kamer in ons hotel is uniek, en heeft een eigen stijl. Daarom is de prijs van elke kamer anders.

Alle kamers beschikken over een kingsize AUPING bed 200×210 of 2 eenpersoons bedden 100×210, voor de optimale nachtrust. Een eigen badkamer met toilet, ruime douche en een wasbak. Een zit gedeelte met grote televisie, koffie en thee faciliteiten, koelkast en magnetron, een eettafel/ werkplek en gratis WIFI. 2 kamers hebben een eigen mini binnenplaatsje en 1 kamer beschikt over een groot (gezamenlijk) dakterras.

Het ontbijt wordt op uw kamer geserveerd en is inclusief. Elke dag vers bereid en elke dag anders. U kunt uw voorkeur opgeven voor welke tijd u het ontbijt wilt ontvangen en dan zetten wij het voor uw kamer klaar. U kunt dan zelf kiezen waar u het ontbijt wilt eten. Misschien wel lekker op uw binnenplaatsje?

Kamer 1

Luxe, in rustige kleuren gedecoreerde kamer op de begane grond. Met een kingsize AUPING bed (200x210) met kraakhelder wit linnen. De kamer heeft een Chesterfield bank, een eettafel/bureau, flatscreen TV, kitchenette met magnetron, Wifi, tv, koffie- en theevoorzieningen en een ruime koelkast. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet, wastafel, föhn, zeep & shampoo. Ook is er in de kamer een patio aanwezig. De prijs van deze kamer is inclusief gebruik van alle faciliteiten, een vers ontbijt en toeristenbelasting.

More info

Kamer 2

Luxe, in rustige kleuren gedecoreerde kamer op de begane grond. Met een kingsize AUPING bed (200x210) met kraakhelder, wit linnen. De kamer heeft twee comfortabele stoelen, een eettafel/bureau, flatscreen TV, kitchenette met magnetron, koffie- en theevoorzieningen en een ruime koelkast. Alle kamers hebben wifi, tv, een eigen douche en toilet, wastafel, föhn, zeep & shampoo. Ook is er in de kamer een patio aanwezig. De prijs van deze kamer is inclusief gebruik van alle faciliteiten, een vers ontbijt en toeristenbelasting.

More info

Kamer 3

COMING SOON

More info

Kamer 4

Luxe, in rustige kleuren gedecoreerde kamer op de 1e verdieping. Deze kamer is te bereiken door middel van onze stalen trap. De kamer heeft een kingsize AUPING bed (200x210) met kraakhelder, wit linnen. Ook beschikt de kamer over twee comfortabele stoelen, een eettafel/bureau, flatscreen TV, kitchenette met magnetron, koffie- en theevoorzieningen en een ruime koelkast. Alle kamers hebben gratis wifi, tv, een eigen douche en toilet, wastafel, föhn, zeep & shampoo. Wat deze kamer zo uniek maakt is het authentieke balkenplafond. Aan de kamer grenst een groot dakterras die doormiddel van vier openslaande deuren te bereiken is. Dit dakterras heeft ook een deur richting het trappenhuis en is dus ook beschikbaar voor andere hotelgasten. De prijs van deze kamer is inclusief gebruik van alle faciliteiten, een vers ontbijt en toeristenbelasting.

More info

Kamer 5

Luxe, in rustige kleuren gedecoreerde kamer op de 2e verdieping. Deze kamer is te bereiken door middel van onze stalen trap. De kamer heeft een kingsize AUPING bed (200x210) met kraakhelder, wit linnen. Ook beschikt de kamer over twee comfortabele stoelen, een eettafel/bureau, flatscreen TV, kitchenette met magnetron, koffie- en theevoorzieningen en een ruime koelkast. Alle kamers hebben gratis wifi, tv, een eigen douche en toilet, wastafel, föhn, zeep & shampoo. Dit is de enige kamer die geen eigen patio heeft. Aan ondergelegen kamer grenst een groot dakterras. Dit dakterras heeft ook een deur richting het trappenhuis en is dus ook beschikbaar voor andere hotelgasten. Let op: deze kamer heeft een laag authentiek balkenplafond. De prijs van deze kamer is inclusief gebruik van alle faciliteiten, een vers ontbijt en toeristenbelasting.

More info