is een prachtig gerestaureerd vakantieappartement in het hartje centrum van Vlissingen. Het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping van een monumentaal pand. Deze woning is geschikt voor 4 personen. Eventueel kunt het appartement combineren met Smalle kade 5 om een 8 persoonshuis te creëren.

Het huis voelt als thuis, door de warme kleuren, de fijne sfeer, de hoge kamers, het licht, het hoge comfortniveau, de uitstraling… En dat op slechts 2 minuten lopen van de boulevard en midden in de stad.
Als u door de voordeur naar binnen loopt komt u in de hal. Hier is een apart toilet en mogelijkheid genoeg om uw jassen en tassen kwijt te kunnen.
U kunt de trap op lopen om gelijk in de keuken uit te komen.
De keuken is nieuw en van alle gemakken voorzien. Er zijn 4 inductie punten om uitgebreid te koken. Er is een Nespresso apparaat en een filterkoffie apparaat. Een ruimte koelkast met vries gedeelte. Een magnetron en een oven. De keukenkastjes zijn gevuld met een startpakket koffie, thee, zout, peper, suiker en koffiemelk.
Ook vind u hier genoeg servies, bestek, glazen en potten en pannen. Er is zelfs een vaatwasser zodat u alleen nog maar moet bepalen wie de gelukkige is die de vaatwasser moet leegruimen.
In de keuken staat een eettafel om uw kookpunten aan op te peuzelen.

Als u verder loopt, loopt u via de hal de woonkamer in. Hier staan 2 grote lounge banken met zicht op zee en op de stad. Echt uniek!
In de hal vinden we ook de trap naar de 3e verdieping. Daar vindt u twee ruime tweepersoonsslaapkamers met een Auping tweepersoonsbed. Deze bedden kunnen ook uitklaar worden geschoven en als eenpersoonsbedden worden opgemaakt.
Ook hebben deze kamers beide een eigen badkamer. Met een toilet, wasbak en douche.
Alles in dit appartement is in 2019 gerenoveerd. En het gehele appartement beschikt over vloerverwarming, een klimaatcontrole en dubbele beglazing.
Dit appartement is ideaal voor kleine gezinnen of vrienden die houden van het comfort van de stad maar toch de luxe van een vakantie appartement.

Faciliteiten

Alle kamers beschikken over:
Stenen vloer met vloerverwarming.
Gratis WiFi
CV
Automatisch Ventilatie systeem
Dubbel glas
Ramen die open kunnen

Inclusief:
Start pakket koffie, thee, suiker, koffiemelk, peper en zout
Start pakket linnen

U krijgt van ons een gratis parkeerkaart. U kunt daarmee in de buurt parkeren.