Strandappartementen

Onze appartementen liggen midden in het bruisende hart van Vlissingen. Toch is het maar 5 minuten lopen naar het dichtstbijzijnde strand.

Stadsappartement Beursstraat

Stadsappartement Beursstraat

is een prachtig gerestaureerd vakantieappartement in het hartje centrum van Vlissingen. Het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping van een prachtig monumentaal pand. Deze woning is geschikt voor 4 personen. Eventueel kunt het appartement combineren met Smalle kade 5 om een 8 persoonshuis te creëren. Het huis voelt als thuis, door de warme kleuren, de fijne sfeer, de hoge kamers, het licht, het hoge comfortniveau, de uitstraling… En dat op

More info

Stadsappartement Smalle kade

is een prachtig gerestaureerd vakantieappartement in het hartje van Vlissingen. Het appartement bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping van een prachtig monumentaal pand. Deze woning is geschikt voor 4 personen. Eventueel kunt het appartement combineren met Beursstraat 4 om een 8 persoonshuis te creëren. Het huis voelt als thuis, door de warme kleuren, de fijne sfeer, de hoge kamers, het licht, het hoge comfortniveau, de uitstraling… En dat op slechts 2 minuten lopen van de boulevard en midden in de stad.

More info