VLISSINGEN

Geschiedenis

Wilt u alles weten over de geschiedenis van Vlissingen?

HOTELdeBEAUTEL is slecht 27 stappen verwijderd van het muZEEum. De plek om alles te weten te komen over de geschiedenis die onze stad rijk is.

Winkels

Naast veel winkelketens, telt Vlissingen ook veel lokale ondernemers.

Tip: Loopt u eens over de Oude markt het Sint Jacobsstraatje in. Daar vind u vele kleine boutiques die zeker de moeite zijn om even binnen te stappen.

Restaurants

Naast HOTELdeBEAUTEL runnen wij ook Brasserie Jong.

U kunt daar van donderdag tot en met maandag terecht voor eerlijk, vers en lekker eten. Verder heeft Vlissingen een ruim aanbod aan restaurants. Laat u verrassen!

Boulevard

Wie aan Vlissingen denkt, denkt aan de zee, het strand en de boulevard.

Waar anders varen de schepen zo dicht langs de kust? U kunt ze bijna aanraken! Vanaf de vele terassen is het heerlijk turen over het water. met een beetje geluk ziet u zelfs zeehonden of bruinvissen voorbij komen.

Vlissingen

Vlissingen is de stad met de derde grootste haven van Nederland en de stad met de meeste zon uren van Nederland. Daardoor is Vlissingen anders dan andere steden. Ruw en ongepolijst maar ook een plek waar toeristen graag vertoeven. Die combinatie is perfect. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Ook als de zon even niet schijnt zult u zich hier niet snel vervelen.

33000inwoners
1756Zonuren
300Monumenten
1Boetiek hotel